Usluge

Akupresurni, energetski program

Akupresurni, energetski program

Svi Vam kažu da ste zdravi, u punom naponu snage, Vaši nalazi su savršeni -  pa ipak Vi se ne osjećate dobro. Svakodnevno obavljate brojne zadatke, ispunjavate svoje obveze, liježete u krevet umorni, ali se budite još umorniji nego ste krenuli na počinak. Vama zapravo nedostaje energije!

Za svoju funkciju, tijelo koristi brojna tkiva (kosti, mišiće, tetive...), ali bez kvalitetnog protoka energije kroz tijelo, sve te strukture lako zakazuju u svojim funkcijama.

Zamislite to kao osnovni sklop električne energije u Vašem kućanstvu - možete savršeno razvesti električnu infrastrukturu kroz objekt, ali žarulja ipak neće svijetliti ukoliko ne pustite električnu energiju kroz te žice. Na vrlo sličan način funkcionira i naše tijelo.

Akupresorni meridijani i polja poznati su još iz davnih vremena, i "zahvaljujući" modernom načinu života na zapadu, sve češće su predmet tretiranja radi ''pada energije''. Slabo kretanje, i izostanak boravka u prirodi umaraju tijelo. Tijelo se iscrpljuje, a nema pravu priliku ponovno obnoviti se energijom. Osim toga, "kanali" kroz koje naša energija kola bivaju sve manje aktivni i prohodni.

U tu svrhu Vam nudimo specifičnu vrstu tretmana za poboljšanje Vašeg energetskog kapaciteta. Cilj takvog tretmana je da legnete na tretmanski stol umorni, a ustanete se svježi i puni energije. U kombinciji sa prirodnim izvorima energije, naši Energetski tretmani Vas mogu ponovno oživjeti.

 

Što treba znati prije dolaska u Centar Musculus?>>>

 

Ispunite upit i naručite se odmah!

« Povratak

Pošaljite nam upit

« »